Åbningstid: 24-03-2023  / 01-10-2023,  vinteråben med tilmelding

Praktiske Information

Affald: Hjælp os med at sortere
Vi sorter affaldet i følgende grupper: Glas, dåser, pap, papir og alm. husholdningsaffald.

Afrejse
Med egen vogn, autocamper eller telt skal man i høj- og mellemsæson være ude af campingpladsen inden kl. 12.00. I lavsæsonen efter aftale med receptionen inden kl. 15.00 Ubrugte dage kan ikke refunderes. I tilfælde af afkortning / returrejse inden opholdets afslutning, gives der ingen refusion.

Ankomst
Med egen vogn, autocamper eller telt eller hytte / telt eller Natur Suite efter kl. 14.30. Ankomst før normal check ind tid eller senere end kl. 18.00 kan kun ske efter nærmere aftale. Er ankomst ikke sket kl. 18.00 forbeholder vi os ret til at udleje enhed til anden side. Der kan i den forbindelse ikke rejses krav om tilbagebetaling af depositum.

Autocampere 
Autocampere er hjertelig velkommen og kan lige som alle andre gæster frit vælge den plads, die ønsker sig.

Betaling
Ved reservation af plads til campingvogn, telt eller autocamper forudbetales typisk 50% af opholdet. Resten betales ved afrejse. For alle udlejningsenheder: Se den tilsendte bekræftelse.

Biler og kørsel på pladsen
Al kørsel skal foregå i skridttempo. Der må max. holde 1 bil pr. enhed. Bil nr. 2 og trailere henvises til parkeringspladserne. Parker venligst ikke på andre pladser. 

Bomme
Bommer er åben fra kl. 07.00 t/m kl. 22.00. Pladsen er lukket af med bomme om natten. Bommene lukkes hver dag mellem 22.00 og 7.00.

Booking
Vi har ingen bookings gebyr, vores priser er uden ekstra gebyr. Vi bestræber os på at levere hvad gæsten ønsker, men forbeholder sig retten til at ændre enhver booking foretaget af en bestemt plads/hytte til en plads/hytte af tilsvarende standard, uden af bookingen derved kan betragtes som ugyldig. Vi frasiger os ethvert ansvar for forkerte priser og udregninger.

Brand og brandsikkerhed
Der skal altid være 3 meter mellem din enhed og naboens, hvad enten det drejer sig om campingvogne, telte eller autocampere. Pladsen kan bruges til fx parkering af bilen. Der findes brandslukningsudstyr flere steder på pladsen. Ved brand ring 112, og giv besked i receptionen. Bål er kun tilladt på bålpladsen.

Brusebad
Pris til 4 minutter varm er 5,- dkk med start og stop.

Force Majeure                                                                                                                                    
Såfremt lejemål forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer, epidemi, pandemi o. lign.) er Ringkøbing Camping ikke erstatningspligtig for afbrudt eller ikke gennemførte ophold.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking af Natur Suite eller en hytte, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn modtage en bekræftelse, af det bestilte produkt.
Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Ringkøbing Camping på ankomstdagen og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte bekræftelse. Der refunderes ikke ubrugte dage når du er påbegyndt din ferie og din plads kan ikke sælges videre til andre i løbet af opholdet

Førstehjælp
Vi er uddannet i førstehjælp og har hjertestarter lige er ind i kiosken. Du skal blot henvende dig i receptionen, så hjælper vi og tilkalder assistance.

Grill
Det er tilladt at grille på pladsen, dog må grillen ikke placeres direkte på græsset (engangsgrill er forbud) eller direkte på træterrassen ved hytterne eller Natur Suite. 

Gæster
Alle gæster skal henvendes sig i receptionen, inden de går ind på pladsen. Gæster parkerer på p-pladserne uden for pladsen for at undgå unødig trafik. 

Hunde
Hunde er meget velkommen. Hunde skal altid være i snor og må ikke luftes på pladsen. Hundeposer findes ved receptionen til fri afbenyttelse. Lige ved siden af campingplads er en hundeskov hvor hunden kan luftes uden snor, hvis men ønsker det.

Identifikation
Alle skal fremvise gyldig legitimation med navn og adresse ved ankomst. Campingpas er ikke nødvendigt ved check-in.

Løberuter, vandreruter og MTB
Lige uden for campingpladsen venter et væld af muligheder for løb, vandreture og MTB. Spørg i receptionen hvilken muligheder det er.

Morgenbrød
Vi har morgenbrød til næste dag kun på bestilling, det skal ske i receptionen. I lavsæson har vi morgenbrød kun i weekenden og i højsæson hverdag.

Telefon
Du kan i kommer i kontakt med os mellem kl. 8.00 – kl. 22.00. Hvis du har brug for hjælp udenfor åbningstiden fra receptionen, kan du altid kontakte os på telefon nummer: + 45 97320420

Receptionen - åbningstider
Receptionen er åben hver dag kl. 8.00 - 20.00 i højsæsonen. Se i øvrigt åbningstiderne i døren. I lavsæsonen kan åbningstiderne variere, men vi er altid på pladsen og kan altid kontaktes på +45 97320420

Ro
Der skal være ro på pladsen mellem 23.00-7.00.

Servicebygninger
Servicebygninger med køkken, bad, wc, puslerum, kemitoiletter mm. Hjælp os venligst med at holde faciliteterne pæne og rene, ved altid at efterlade dem i samme pæne stand, som de blev fundet i.  Vores rengøringstid er mellem kl. 12.30 – kl. 14.30

Strøm
Der er strøm på alle pladser, dog ikke på teltplads. Man skal bruge CEE-stik og har 10 amp til rådighed.

Tom vogn
Uden for højsæsonen er det muligt at lade vognen stå gratis på pladsen mellem weekender, hvis man har minimum 2 overnatninger i weekenden. Det er ikke strøm tilsluttet. Dog kun i en kortere periode. Hør nærmere i receptionen.

Vaskeri
Vaskeri forefindes i den hvide servicebygning. Du kan køber mønter til vaskemaskine og tørretumbler i receptionen.