Åbningstid: 24-03-2023  / 01-10-2023,  vinteråben med tilmelding

Hunde med på camping

Hunde er altid velkomne på Ringkøbing Camping, ligesom alle andre kæledyr. For din hund er det den rigtige adresse.

Campister har fri adgang til agilitybane. Men du og din hund benytter den på eget ansvar. Banen må ikke bruges som børnelegeplads.

Campingpladsen ligger midt i fra ”Femhøjsande Plantage”, som bl.a. er en hundeskov. På den 1 side fra campingpladsen ligger grænse til hundeskov. Her kan din hund færdes uden snor, men med ledsager.

Hundeskoven er ca. 20 hektar stor og tilhører Naturstyrelsen. Skoven er så stor at der er plads til alle. En af de få hundeskove, hvor man faktisk kan gå en tur på flere timer uden at få set det hele. I plantagens vestlige ende er der indrettet en lejrplads med borde og bænke.

De brede, hvide sandstrande er skønne tumlepladser for din hund i snor, i sommerhalvår fra 1. april t/m 30. september.  I vinterhalvåret fra 1. oktober t/m 31. marts. I det tidsrum behøver hunden nemlig ikke at være i snor på stranden, når blot du er sikker på, at du kan kalde den til dig. Der er dog være visse strande, hvor hunde altid skal være i snor – og også enkelte områder, hvor der af hensyn til sårbar flora og fauna slet ikke må komme hunde. Læg derfor mærke til skiltning på stedet. 

Nogle børn og voksne er bange for hunde, så selvom du ved, at din hund bare gerne vil hilse på og snuse lidt, skal du lige være opmærksom på, om de andre feriegæster har lyst til at hilse på den.  Af hensyn til de andre campister bedes du huske af føre din hund i snor på pladsen, så alle kan færdes trygt overalt.

En anden ting, du som hundeejer skal huske, er at samle hundens efterladenskaber op i en plasticpose og smide det i en skraldespand. Gratis hundeposer ved indgang receptionen.

Vi har desuden et mindre antal hytter, hvor hunde og andre kæledyr er tilladt efter nærmere aftale.

I hytterne må de dog ikke være alene hjemme.